Noul design pentru Note20+ / Ultra “scapat” de Samsung

“Încă nu am avut un anunț oficial de la Samsung în legătură cu seria Note20, așteptând compania să dezvăluie noua serie de telefoane cândva pe la începutul spre mijlocului lunii august, dacă dățile de lansare din trecut sunt vreun indiciu. Cu toate acestea, într-o gafă surprinzătoare, compania a reușit să publice două poze cu viitorul Note20+ sau Ultra (nume care este incert) pe una din paginile lor din Ucraina.

Deși nu relatăm despre informații sau speculații neoficiale ca parte a standardelor noastre editoriale – o primă gafă ca aceasta este o excepție de la regulă.

Pozele arată fratele mai mare a seriei Note20 care prezintă carcasa camerelor și ceea ce par a fi aceleași module a telefonului Galaxy S20 Ultra. A apărut o schimbare estetică a design-ului căci camerele acum sunt accentuate de un element inelar în jurul lentilelor, ceea ce face ca modulele să pară mai coerente între ele, chiar dacă există lentile de dimensiuni diferite pe lângă modulul de zoom dreptunghiular.
Noua culoare auriu/bronz revine la Samsung pentru o opțiune de tip metalică.

Așteptăm ca seria de telefoane Note20 să fie o actualizare hardware minoră asupra dispozitivelor S20, caracteristica cea mai definitorie fiind creionul S-Pen integrat în telefon.