Microsoft ,,a scapat,, pe internet o noua versiune de Windows 10 cu un design nou al meniului de Start.

Saptamana trecuta Microsoft ,,a scapat,, pe internet o versiune de Windows 10 cu ceea ce ar putea fi un nou meniu Start Windows. Compania a distribuit accidental o versiune internă a Windows 10 (18947) din programul său Insider. Cea mai importanta modificare este un meniu Start complet reproiectat care schimbă vechile live-tiles cu o grilă de iconite pentru aplicații.

Meniul Start reproiectat are și o bară de căutare în partea de sus care vă permite să căutați atât aplicații, cât și pe web. Are o zonă de „aplicații sugerate”, care ar putea recomanda aplicații bazate pe alte programe pe care le executați sau aplicații utilizate frecvent, și acceptă modul întunecat. Puteți arunca o privire la modificările videoclipului al Windows Central, mai jos. Atenție însă că designul meniului este încă neterminat, întrucât nu a fost destinat vizualizării publice.

Versiunea noua este destinată utilizării interne și nu există nicio garanție că acesta va fi împărtășita publicului. Dar se crede, totusi, că acesta este noul design al meniului Start pentru Windows Lite, deci ne putem astepta ca Microsoft sa-l aduca și pe desktopul de Windows 10.

Pentru servicii de instalare windows (doar cu licenta) va asteptam la sediul nostru din intersectia Buscinescu.