Noul mouse de gaming Logitech

Noul mouse de gaming Logitech

Logitech lanseaza noul mouse de gaming creat special pentru competitorii concursurilor eSports, avand cel mai precis senzor optic, fiind prevazut cu butoane cu sistem de tensionare cu arc, memorie interna pentru rularea diverselor sisteme de la turneele de gaming, avand un design modern, durabil si rezistent.

mouse de gaming Logitech

“Beneficiul de a lucra cu jucători de eSports este că aceștia ne vor spune întotdeauna ceea ce preferă și cel mai important lucru, ce nu agreează la dispozitivele cu care joacă.  Noul mouse de gaming Logitech G Pro Gaming a luat ceea ce profesioniștii au iubit mai mult la G100 și G303 și a rezultat un mouse care suntem siguri că le va satisfice cerințele”— a declarat vice-președintele și general manager-ul departamentului de gaming în cadrul Logitech.

Noul mouse Logitech G Pro Gaming combina viteza modelului G100 cu precizia si capacitatea de reactie a modelului G303. Logitech G Pro gaming mouse utilizeaza un senzor optic avansat special creat pentru gaming ce se poate incadra intre 200 si 12000 DPI iar butoanele au un sistem de tensionare pe arc. Designul utilizat este unul durabil care ofera utilizatorului un confort sporit pentru un produs cu o constructie usoara, iar memoria integrata este utila pentru salvarea diferitelor actiuni prestabilite si nu necesita drivere aditionale. Suprafata mouse-ului  este data cu un strat special pentru imbunatatirea durabilitatii si pentru a oferi aderenta iar butoanele din stanga si din dreapta sunt testate pentru a depasi 20 de milioane de click-uri, echivalentul unui antrenament al unul gamer profesionist a cate zece ore pe zi timp de doi ani.

Noul mouse Logitech G Pro Gaming este disponibil în Europa începând cu luna septembrie 2016 la un preț de aproximativ 80 Euro. Pentru informații suplimentare sau pentru a urmări clipurile de prezentare ale modelului Pro gaming Mouse puteți vizita gaming.logitech.com.