Nouă gamă de monitoare AOC

Noua gama de monitoare cu consum redus de energie si ecrane late 16:19, lansata de AOC, este destinata utilizatorilor profesionisti. Acest tip de monitoare au ecranele de diferite dimensiuni, pornind de la 18.5” pana la 27”, cea mai mare varianta a acestora, aceste modele fiind potrivite pentru diverse medii de lucru. Noua serie de monitoare lansata de AOC satisface multiple nevoi, reprezentand o achizitie ideala pentru orice tip de utilizator.

monitoare AOC

Functionalitatea si designul elegant al acestui tip de monitoare, permite o utilizare flexibila in diverse spatii de lucru, putand fi montate cu usurinta pe perete. Fiecare display contine si difuzoare, utilizatorii bucurandu-se de un spatiu de lucru aerisit.
Calitatea superioara a acestor dispozitive (IPS, TN), majoritatea beneficiind de rezolutie Full HD sunt cateva din caracteristicile acestor modele de monitoare. Panourile IPS permit uniformizarea culorii imaginilor si a unghiurilor largi de vizualizare. Seria Q2775PQU ofera o rezolutie de 2560 x 1440 pixeli, permitand utilizatorilor sa aiba parte de o vizualizare extrem de clara, de imagini detaliate, dar si de un desktop mult mai cuprinzator. Acest tip de ecran permite de asemenea deschiderea simultana a patru aplicatii cu rezolutie de 720p, in cazul unei utilizari multifunctionale.
Cele mai multe dintre aceste modele cuprind intrari VGA, DVI si HDMI, astfel permit sa fie conectate o multitudine de surse, fie digital sau analog. De asemenea modelele mai performante au in componenta lor port display si un port USB 3.0, cel din urma permitand utilizatorilor sa foloseasca si perifericile USB.
Consumul redus de energie este un avantaj al acestor tipuri de monitoare, cu precadere in contextul de lucru modern, unde business-urile urmaresc o activitate durabila si economa.
Monitoarele AOC din gama 75 Series se caracterizeaza printr-un consum redus de energie si prin certificarea ecologica. Comutatorul reduce consumul atunci cand displayul nu este in functiune. Monitoarele AOC creaza un mediu ergonomic prietenos, sanatatea angajatului la locul de munca fiind prioritara.
Toate displayurile din această serie sunt echipate cu o mulțime de opțiuni ergonomice, care le permit celor care le utilizează să ajusteze monitoarele în funcție de preferințele și nevoile lor.
Următoarele modele din noua linie AOC 75 Series sunt disponibile din martie 2016:
Panou IPS: I2475PXQU, I2775PQU, Q2775PQU,
Panou TN: E975SWDA, E2275SWJ, E2275PWJ, E2275PWQU, E2475SWJ, E2475PWJ, E2775SJ
Urmatoarele modele prezintă panou IPS și vor fi disponibile din iunie 2016: I2275PWQU, I2375PQU, I2475PQU.