Schimbare banda display

Schimbare banda display Acer S3-951-2464g34

Ecranul laptopului este una din cele mai utilizate componente ale unui laptop si totodata una dintre cele mai fragile. Cele mai multe defecte care apar la aceasta componenta sunt cauzate de socurile mecanice, fiind ireparabile in majoritatea situatiilor. In cazul defectelor electronice, reparatiile sunt posibile. Cele mai des intalnite interventii pe care le efectuam la display sunt: inlocuire display, inlocuire conectori, dezasamblare ecran si inlocuire lampa, refacere sau inlocuire cablu de legatura dintre ecran si placa de baza.

Zilele trecute am avut in service un laptop model acer S3-951-2464g34 care a necesitat o schimbare a benzii la display. In momentul preluarii in service s-a aprins doar ledul de power, displayul neafisand nimic. Dupa o verificare, tehnicienii nostrii au constatat ca trebuie inlocuita banda la display.
Astfel a urmat operatiunea de schimbare a benzii la display. Banda care face conexiunea intre placa de baza si ecran este una din cauzele frecvente pentru care displayul nu este luminat.

schimbare banda display

Banda display

P1060480

Dezasamblare laptop

P1060481

Laptop functional dupa schimbarea benzii la display

Pe langa aceasta problema a displayului, la service-ul Artcore Computers se pot rezolva toate problemele de iluminare – inlocuiri sau reparatii invertoare, inlocuiri sau reparatii display cu lampa ccfl, inlocuiri display-uri cu iluminare led. Pentru orice problema legata de iluminarea displayului nu ezitati sa ne contactati! Contacte: [email protected] si 0332-569.339 / 0753-376.546.