Inlocuirea bottom case Lenovo G580

Laptopurile sunt obiecte extrem de fragile pe care cei mai multi dintre oameni le utilizeaza zilnic. Cum procedati insa cand scapati laptopul sau ii aduceti din greseala un prejudiciu? In acel moment carcasa se poate strica, producandu-se fisuri inestetice sau crapaturi mari care ne impiedica sa utilizam laptopul adecvat.
De cele mai multe ori laptopurile sunt fabricate din plastic de calitate slaba care se strica usor, in timp ce doar unele laptopuri sunt din materiale mai rezistente, insa la ambele tipuri se poate defecta carcasa, indiferent de fiabilitatea laptopului.
Zilele trecute in service-ul Artcore Computers, a venit un laptop Lenovo G580 pentru inlocuire bottom case, deoarece acesta era rupt la balamale si la mufa de alimentare.

bottom case
Specialistii Artcore au rezolvat rapid si eficient problema, schimband bottom case-ul defect cu un bottom case corespunzator pentru modelul respectiv. In urma analizei s-a stabilit prejudiciul cauzat in urma unei caderi a laptopului, bottom case-ul defect necesitand sa fie inlocuit.

P1060499

Carcasele de laptop difera in functie de producator, de serie, de aceea este important sa aduceti laptopul la noi pentru a vedea exact ce tip de carcasa este si sa va oferim o solutie corecta si avantajoasa. Experienta acumulata de-a lungul timpului ne ajuta sa identificam repede problema si sa va oferim o solutie avantajoasa. Cel mai adesea inlocuirea carcasei este cea mai buna solutie din punct de vedere estetic, daca aceasta prezinta defecte in urma unei cazaturi sau lovituri, carcasa putand fi inlocuita cu una noua, compatibila. Operatiunea de inlocuire presupune demontarea completa a laptopului si reasamblarea tuturor componentelor in carcasa noua.

P1060498
De asemenea daca in urma cazaturii, balamalele prezinta probleme, fie s-au slabit, fie nu mai fixeaza bine displayul, este indicat sa ne contactati pentru schimbarea acestora pentru a evita daune majore asupra laptopului.
Asadar, indiferent de ce reparatie aveti nevoie la un laptop, apelati cu incredere la serviciile Artcore Computers, deoarece experienta si calitatea serviciilor ne recomanda.