Microsoft a lansat noua suita de aplicatii Office 2016

Microsoft a lansat noua suita de aplicatii Office 2016, care aduce noi versiuni ale aplicatiilor Office desktop pentru Windows, printre care Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote, Project, Visio, Acces, si alte aplicatii ale pachetului Office 365, serviciul cu functii cloud integrate. Noile versiune ale pachetului Office sunt disponibile in 47 de limbi si sunt compatibile cu sistemul Windows 7 sau sisteme mai noi.

office 2016

Principalele optimizari pe care Microsoft le-a adus pachetului Office sunt:

–  Functia co-editare in Word, Power Point si programul OneNote pentru desktop, functia de editare in timp real in Word, permitandu-va sa vizualizati pe loc modificarile colegilor in doc.

– Integrarea Skype in aplicatiile Office Online precum si in numeroase alte aplicatii care va permit trimiterea mesajelor instant, sa impartiti ecranul, sa comunicati sau sa realizati apeluri video chiar din documente.

Office 365 Groups face parte din Outlook 2016 si sunt disponibile pentru dispozitivul mobil preferat prin aplicatia Outlook Groups.

Outlook 2016 are cel mai inovativ inbox de pana acum, cu o functie de cautare foarte rapida si inlaturarea automata a emailurilor cu prioritate redusa

– cu Tell Me veti gasi repede functia sau comanda Office necesara, iar Smart Lookup va completa documentele dvs. cu informatii de pe internet.

Excel 2016 are integrata functia de publicare in Power BI si noile versiuni de grafice moderne care va vor ajuta sa exploatati datele dvs.

– fie ca lucrati cu Office Online, Office Mobile sau aplicatiile desktop Office 2016 ultimele documente realizate va permit sa continuati de unde ati ramas

Aplicatiile Office 2016 oferite in cadrul pachetului Office 365 livreaza noi capabilitati care asigura securitate si protectie sporita pentru datele companiei dvs.


noile aplicatii Office 2016 disponibile

  • Functia Data Loss Prevention integrata in Word, PowerPoint, Excel si Outlook reduce riscul de scurgeri de date confidentiale, oferind instrumente dedicate administratorilor IT pentru gestionarea politicilor de editare a continutului si de partajare a documentelor.
  • Functia de Autentificare Multi-factor asigura acces securizat la continut atunci cand nu sunteti conectat la reteaua companiei.
  • Functia Enterprise Data Protection va fi disponibila pentru aplicatiile Office Mobile pentru Windows 10 spre finalul acestui an, iar pentru aplicatiile desktop la inceputul anului urmator, permitand partajarea sigura a continutului in interiorul organizatiei dvs.