Schimbare lampa display

Schimbare lampa display

De cele mai multe ori atunci cand displayul nu mai este luminat sau afiseaza imagini distorsionate, concluzia la care se ajunge este necesitatea interventiei de schimbare lampa display.

In cazul in care intampinati astfel de probleme cu laptopul dumneavoastra, va recomandam sa apelati cu incredere la noi, specialistii Artcore va garanteaza servicii de calitate, asigurand schimbarea lampei de display in conditii profesionale.

Detalii – schimbare lampa display

  • Pentru a verifica in primul rand daca lampa de la display este cauza problemei imaginii distorsionate de pe ecranul
    laptopului dumneavoastra, noi oferim in primul rand diagnostic gratuit.
  • Dupa diagnosticare in cazul in care lampa displayului este cauza imaginii distorsionate a laptopului, se incepe procesul de inlocuire a acestei componente cu instrumente speciale.

Schimbare lampa display

Inlocuirea lampii de iluminare a displayului nu este o interventie usoara nici pentru tehnicienii cu experienta.O singura greseala poate deteriora complet ecranul, in aceasta situatie trebuie inlocuit cu un display nou. De aceea va recomandam sa apelati la serviciile unor specialisti in domeniu cu o vasta experienta.

Pentru mai multe detalii referitoare la serviciile prestate in service artcore computers si produse ne puteti contacta la numar de telefon 0753-376.546 sau prin e-mail, adresa: [email protected].

 Va asteptam sa ne vizitati atat on-line la ARTCORE cat si la magazinul din intersectia Bucsinescu.