Reinstalare Windows 8 pe tableta Lenovo Yoga 2-1051f

Reinstalare Windows 8 pe tableta lenovo yoga 2-1051f
Ce trebuie sa stii inainte de a reinstala sistemul de operare? De preferat este ca inainte de reinstalarea sistemului de operare să faceți un back-up datelor existente pe partiția pe care se va instala sistemul de operare. După instalarea sistemului de operare se vor adăuga diverse aplicații și programe in funcție de nevoile clientului.
Atunci când îți reinstalezi sistemul de operare trebuie să ții cont de câteva sfaturi simple:
– Salvează datele pe alte dispozitive de stocare: cd-uri, dvd-uri, stickuri de memorie, hdd-uri externe.
– Dupa reinstalarea sistemului de operare, la cerere, tehnicienii noștri pot instala și alte programe, drivere, antivirus.
– Atunci când se reinstalează sistemul de operare este de preferat ca tableta să nu fie conectata la internet, deoarece internetul este o adevărată sursă de viruși, mai ales dacă nu avem un antivirus instalat.
In service-ul Artcore Computers zilele trecute a intrat o tableta model Lenovo Yoga 2-1051f.

reinstalare windows 8

La preluare s-a constatat ca s-a facut update la windows 10 iar tableta nu a mai pornit, tableta a dat blue screen si eroare de uefi. Defectul a fost confirmat de tehnicienii nostri, in service specialistii au instalat sistemul de operare, windows 8, driverele necesare si s-au facut update-uri.

reinstalare windows 8
Pentru reinstalarea sistemului de operare a tabletei, specialistii Artcore Computers va propun cea mai avantajoasa solutie raport calitate-pret.
Pentru prețuri și comenzi vă rugăm să ne contactați la [email protected] sau 0332-569.339 / mobil: 0771-551.191.