Schimbare tastatura apple

Schimbarea tastaturii apple se face în service-ul Artcore cu ajutorul echipei de tehnicieni într-un mediu cu totul și cu totul profesionist. Tastatura este fixată de obicei în carcasa laptopului prin șuruburi și cleme. Ea se conectează la placa de bază printr-o mufă, aceasta se poate schimba sau curăța foarte ușor.

tastatura apple

Dacă vi sa întâmplat să vărsați orice lichid pe tastatură vă recomandăm să opriți laptopul imediat, să îl decuplați de la sursa de alimentare, respectiv alimentator, priză sau baterie și să ne contactați.
(acestea vor fi decuplate imediat pentru a nu avea și alte probleme). Dacă aveți taste lipsă sau sistemul de prindere este defect, puteți veni la service pentru o reparație care va fi mai puțin costisitoare decât o tastatură nouă.

tastatura apple

 

Service-ul laptop artcore computers Iași este un loc în care poți găsi rezolvarea problemelor, indiferent de producătorul laptopului tău! Reparațiile sunt efectuate folosind cele mai sigure și performante echipamente existente, cu piese noi sau recondiționate – testate și garantate de echipa tehnică. Serviciile beneficiază de un timp rapid de rezolvare și de GARANȚIE.

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta referitor la orice problemă prin telefon: 0332-569.339 sau prin e-mail: [email protected]artcore computers service multimarca laptop.