Reconditionarea si mentenanta computerelor

 

reconditionarea

 

 

 

 

 

 

 

Este foarte importanta mentenanta corecta a laptopului sau a desktopului pentru ca aceste sisteme sa aiba o durata mai mare de viata. Aceste echipamente se pot defecta cu usurinta in mediile in care sunt folosite. De aceea initial este oferita o garantie de maxim 1 an, pentru a oferi suport in intretinerea pc-urilor si a laptopurilor. De cele mai multe ori produsele care au garantie mai mare indica o calitate mai buna a acestora.

In cazul in care laptopul sau computerul dumneavoastra are nevoie de o reparatie sau de o lucrare de mentenanta va asteptam in service-ul Artcore Computers unde specialistii nostrii va vor oferi cele mai profesioniste servicii. Daca credeti ca laptopul dumneavoastra nu mai are nicio sansa, veniti initial in service cu el pentru un diagnostic. Daca nu il putem repara nu va costa nimic! Veti plati diagnosticarea doar daca se poate repara si nu mai doriti reparatia!

is-524-524-911-3-reparatii-calculatoare-la-domiciliu-0d5b1078ee192e1fb2d148cd7f586c1e

 

 

 

 

 

 

Reconditionarea

Procesul de reconditionare este format din mai multi pasi, fiecare esential pentru a putea garanta atat securitatea datelor celor de la care sunt colectate dar si garantia ca aceste echipamente vor functiona in parametrii normali o perioada de minim 6 luni. In magazinul Artcore  gasiti laptopuri reconditionate care au un raport bun calitate-pret, cu garantie.