Idei de cadouri pentru Craciun

Cuprinşi de febra sărbătorilor de iarnă, oamenii pot rămâne în pană de idei când vor să găsească cele mai potrivite cadouri de Crăciun. Artcore Computers vine în sprijinul persoanelor care vor să le facă o surpriză plăcută celor dragi şi vă prezintă o listă cu cadouri ingenioase pentru sărbătorile de iarnă.

Impreuna cu Mos Craciun, Artcore Computers te ajuta sa alegi cadouri speciale precum:

1.  Laptop Dell Latitude E6420 o alegere inspirata pentru cei dragi, mai ales pentru cei pasionati de tehnologie. Surprinde si creeaza o bucurie prin alegerea acestui laptop din gama de business. Designul atragator combinat cu puterea unui procesor Intel i7 conduc la performate foarte ridicate. Pastreaza amintirile in cei 250 de Gb si “share-uiestele” cu cei apropiati.

P1060364

2. Creşterea semnificativă a numărului de dispozitive wireless din locuinţele moderne a determinat creşterea cererii de viteză wireless, acoperire şi lăţime de bandă. Această tendinţă continuă de trecere de la conexiunea prin fir la comunicarea wireless şi cererea în continuă creştere pentru producerea de noi dispozitive Wi-Fi şi aplicaţii – inclusiv televizoare cu internet, computere, tablete şi smartphone-uri – determină orientarea cerinţelor de performanţă înaltă, tehnologie Wi-Fi fiabilă la niveluri fără precedent. Pentru a satisface nevoile de conectivitate din locuinţe şi medii de afaceri, Edimax a lansat routerul BD-6428NS V3 (5-in-1 Wi-Fi Router, Access Point, Range Extender, Wi-Fi Bridge and WISP) care aduce îmbunătăţiri extraordinare privind viteza, fiabilitatea şi calitatea comunicării wireless. Artcore Computers va propune acest produs ca o idee de cadou pentru cei dragi, pentru o comunicare mai eficienta.

Edimax_BR-6428nS_V3_idei de cadouri pentru Craciun

3. O alta idee de cadou pentru Craciun ar fi SSD-ul Kingston V300 de 120 GB – este un cadou practic, fiind cea mai eficienta metoda pentru a imbunatati dramatic timpul de raspuns in timp real al comenzilor sistemului personal si fiind un dispozitiv eficient in materie de transfer al datelor.

ssd kingston

4. Pentru impatimitii de gaming va recomandam un Mouse gaming A4tech Oscar X-710MK – acest model de mouse se caracterizeaza prin forma fizica deosebita si sensibilitate sporita. Avand un design diferit fata de modelele clasice, putem spune ca are o forma agresiva si butoane utile pentru realizarea unor actiuni rapide in jocuri.

608601

5. O alta idee de cadou pentru pasionatii de gaming sunt castile A4tech Stereo Gaming cu microfon HS-100 – care au banda de cap reglabila, pernite din spuma moale si banda pentru cap din cauciuc care ofera un confort sporit chiar si in timpul perioadelor de ascultare extinsa. Acest model au carlig inclus care va ajuta sa asezati castile sus atunci cand nu le utilizati. Castile sunt prevazute cu microfon si control de volum pe fir.

img123972_22032012165012_0_full

 

Acestea sunt cateva produse pe care vi le propune magazinul Artcore Computers ca idei de cadouri pentru Craciun, insa va invitam sa vedeti toata gama noastra de produse in magazinul din Bd. Tudor Vladimirescu, nr. 40 (intersectia Bucsinescu). Program: L – V: 10.00 – 18.00; S – 10.30 – 14.00!
Artcore Computers va ureaza sarbatori fericite si un an nou plin de realizari si impliniri!