Reparatii laptop atunci cand nu porneste

Reparatii la nivelul placii de baza sau chip. Reparatii pentru situatii in care laptopul nu mai porneste.

Cazurile in care laptopul nu respunde la actionarea butonului de deschidere sunt cele mai ingrijoratoare pentru utilizatori. Momentul in care nu mai porneste PC-ul devine decizional – repar ceva ce consider ca merita reparat sau ma gandesc sa imi cumpar altceva.

Placa de baza laptop

Cauzele des intalnite sunt:

-socuri de curent (fluctuatii ale retelei de energie electica) ce reusesc sa treaca de filtrul alimentatorului;

-alimentator defect;

-mufa alimentare dezlipita sau contact imperfect la alimentare;

-scurt circuit din cauza unui periferic conectat prin USB;

-scurt circuit chip placa de baza;

-supraincalzire si exemplele pot continua.

Reparatiile pentru astfel de probleme pot fi destul de dificile deoarece trebuie efectuate masuri electrice/electronice pentru componentele aflate pe placa de baza. Chipurile, piesele electronice ce alcatuiesc etajul de alimentare si filtrare sau cele ce includ chiar mai multe functii sunt masurate si inlocuite la nevoie.

Pentru o diagnosticare ce necesita multa atentie la detalii si rabdare dar mai ales pricepere, la artcore computers, beneficiezi de acest servici GRATUIT in cazul in care alegi sa repari laptopul la noi.

Asadar, daca laptopul nu porneste, gaseste-ne la Artcore Computers, in intersectia Bucsinescu de luni pana vineri intre orele 10-18 si sambata intre 10:30 si 14:00. Te ajutam cu un diagnostic gratuit, cu reducere pentru studenti la curatarea de praf pentru laptop si cu solutii pentru problemele pe care le intampini.

Pentru contact telefonic ai la dispozitie numerele de telefon: 0332-569.339 si 0771-551.191 iar e-mailul nostru este: [email protected]