Reparatie placa de baza laptop in Iasi

Reparatie placa de baza laptop in Iasi

Din cauza uzurii a defectelor sau a diverselor incidente, in cazul unui laptop defect trebuie luata decizia de a-l repara sau de a-l inlocui.

Uzura apare cel mai des in cazul in care un sistem de tip portabil (laptop) este folosit intens in scop entertainment sau chiar pentru cele mai uzuale operatii: navigare internet, editare text, calcul tabelar sau monitorizare activitate diverse programe. Folosirea intensa consta in durata (peste 2-3 ore) si fara ventilatie adecvata, conectat pe toata durata folosirii la alimentator sau in diverse pozitii ce predispun laptopul la miscari bruste (defect cel mai intalnit – Hard Disk defect mecanic din cauza socurilor).

Despre supraincalzire am discutat in articolele anterioare cat si despre riscurile la care sunt supuse laptopurile ce nu beneficiaza de o revizie regulata pentru a preveni efectele supraincalzirii.

In cazul in care aveti aceasta dilema – de a repara sau de a inlocui laptopul, speram sa venim in ajutorul dumneavoastra si sa va informam.

In cele mai multe cazuri, o reparatie costa de pana la 5 ori mai putin decat inlocuirea componentei defecte!

Exemplu de operatii efectuate si preturi gasiti la urmatorul link: SERVICE ARTCORE IASI LAPTOP SI CALCULATOARE

Din aceasta lista, unul dintre cele mai economice servicii este cel de Rework chipset. Cunoscut mai mult sub numele de reballing. Pe scurt, refacerea contactelor intre un circuit integrat si placa de baza este o operatie de amploare. Rezultatul este unul foarte eficient – se poate salva un laptop ce initial nu are nici o sansa de reparatie.

Pentru aproximativ 50 euro se poate repara placa de baza, care, daca ar trebui inlocuita ar putea avea un  cost incepand de la 250 euro!

 

Pentru mai multe detalii referitoare la serviciile prestate in service artcore computers, ne puteti contacta la numar de telefon 0753-376.546 sau prin e-mail, adresa: [email protected]

Va asteptam sa ne vizitati atat on-line la ARTCORE cat si la magazinul din intersectia Bucsinescu.