Laptop second hand

Laptop second hand, laptop refurbished

Refurbished laptops

 

Laptopurile second hand si cele in conditie refurbished comercializate de Artcore Computers Iasi sunt triplu testate – in primul rand de producator, apoi de furnizor si de echipa Artcore!

laptop second hand

Datorita crizei financiare, tot mai multi dintre noi, cautam cele mai bune solutii si produsele cu cel mai bun raport pret/calitate. Din punctul nostru de vedere, clientii si-au modificat comportamentul fata de anii trecuti si consideram ca este un lucru bun!

Clientii sunt mai informati, cantaresc ofertele de mai multe ori si acorda mai multa atentie serviciilor oferite in perioada de garantie dar si post-garantie. In aceste conditii, afacerea pe care o desfasori trebuie sa fie competitiva si sa se ridice la standardele impuse de clientii educati.

Artcore Computers investeste in calitatea serviciilor permanent, astfel isi alege oamenii care formeaza echipa – dintre cei pasionati de domeniu si priceputi, isi alege echipamentele si consumabilele folosite in reparatii de calitate si isi consulta clientii cu privire la ce poate imbunatati sau ce poate adauga in lista de servicii dezvoltata. Astfel garantam serviciile si produsele comercializate.

laptop second hand

Merita sa achizitionati un laptop ce beneficiaza de 12 luni garantie si sistem de operare preinstalat!

Laptop dell

Sistemele de operare, cu licenta, preinstalate pe laptopuri sau sisteme se pot activa si actualiza neconditionat. Acestea sunt de obicei in valoare de minim 100 euro!

laptop-hp-elitebook-second-hand-carcasa-metalica-1-an-garantie

Pretul mediu pentru un laptop dotat cu procesor din generatia Intei i Core – exemplu Intel I3 si 4GB memorie RAM este de 1200 lei.

 

Pentru mai multe detalii referitoare la serviciile prestate in service artcore computers si produse ne puteti contacta la numar de telefon 0753-376.546 sau prin e-mail, adresa: [email protected]

Va asteptam sa ne vizitati atat on-line la ARTCORE cat si la magazinul din intersectia Bucsinescu.