Incarcator laptop

Incarcator laptop

Incarcatoarele pentru laptopuri sunt de obicei de trei feluri: universale (cu mufe interschimbabile), compatibile si originale.

Incarcatoarele universale ofera flexibilitate prin posibiliatatea de a schimba mufele de alimentare in functie de laptopul folosit. Acestea au de obicei si o posibilitate de a regla valorile electrice de iesire (voltaj).

Incarcator laptop - universal
Incarcator laptop – universal

Incarcatoarele compatibile au mufa potrivita pentru laptopul compatibil dar de obicei nu folosesc componente si/sau materiale de buna calitate. Lucru observat in primul rand prin greutate – in comparatie cu un incarcator original dar si prin calitatea cablului, a mufei, a stecherului (mai subtiri, plastic inferior).

Incarcator laptop - compatibil
Incarcator laptop – compatibil

Incarcatoarele originale sunt similare celor care le-ati primit in pachetul de vanzare a unui laptop nou. Exista cazuri in care producatorul ofera o varianta mai noua, modificata ca design sau oferind adaptoare ale mufelor (ex: hp) dar nu ca si valori electrice.

Incarcator laptop - original
Incarcator laptop – original

Pentru ca trebuie sa ai un loc de incredere de unde sa-ti cumperi accesorii si piese pentru laptopul tau, la Artcore Computers, in Iasi – intersectia Bucsinescu, gasesti mereu produse de calitate.

Si acum sa-ti explicam ce fel de calitate: “STAS”, “a I-a”, “ISO” si toate cele sunt pe hartie. Noi ne aprovizionam cu piese care au un istoric pozitiv. Ne documentam, ascultam pareri, urmarim retururile si cazurile de garantie si suntem atenti sa aducem doar piese care ne fac si noua si clientilor viata usoara. Fiind parteneri de business cu marii furnizori si ai brandurilor cunoscute (ex: hp, acer, ASUS, Toshiba, Dell, etc.) ne putem aproviziona cu produse si piese de schimb originale. Garantia acestor produse este asigurata de importator si/sau distribuitor direct (acesta fiind o companie de talie mare, ce este nevoita sa aiba servicii de calitate pentru a supravetui). In aval, spre consumatorul final, Artcore Computers respecta termenii de garantie impusi de standardele, renumele dar si legile in vigoare si ii comunica la acordarea garantiei comerciale.

Piesele si accesoriile originale pot fi recunoscute in primul rand prin calitatea materialelor folosite, grafica si corectitudinea imprimarii brandului si a valorilor tehnice pe produs, a elementelor de siguranta (ex: holograme sau pelicule).

 

Pentru mai multe detalii referitoare la serviciile prestate in service artcore computers si produse ne puteti contacta la numar de telefon 0753-376.546 sau prin e-mail, adresa: [email protected]

Va asteptam sa ne vizitati atat on-line la ARTCORE cat si la magazinul din intersectia Bucsinescu.