Reparatii Apple iMac in Iasi!

Reparatii Apple iMac Iasi

Recent, in service artcore computers a ajuns un produs Apple – din gama iMac. Computerele iMac sunt destinate lucrului acasa ori la birou – in special creativitatii dar si task-uri obisnuite. Designul acestor produse este unul distinct in primul rand prin faptul ca sunt in categoria all-in-one PC apoi prin calitatea materialelor folosite si a dimensiunilor.

Reparatiile pentru produsele marca Apple sunt considerate dificile deoarece dezasamblarea si asamblarea solicita o atentie deosebita si grija in manevrare. Deoarece este recunoscut faptul ca Apple nu ofera manual de service pentru produse, intuitia si experienta sunt atribute necesare in procesul de reparatie si NU va recomandam sa incercati sa reparati aceste produse acasa!

iMac 24″ A1225 – modelul prezentat in acest articol a fost diagnosticat cu defect placa grafica.

Reparatii Apple 1

Dezasamblare iMac Core2Duo 2.8 24-inch Early 2008

Reparatii Apple 2

Reparatii Apple 3

Reparatii Apple 4

Imagine Logic Board & Hardware iMac

Configurat pana la cel mai mic detaliu, observati space-managementul si asamblarea sistemului de ventilatie – iMac-ul este gandit sa consume putina energie (componente asemanatoare cu cele tip mobile/laptop) fara a face rabat de la performanta.

Reparatii Apple 5

Procedura Rework BGA – Graphics Board iMac ATI Radeon HD 2600 PRO

Pentru rezolvarea problemei a fost nevoie de o interventie Rework BGA – folosind aparatura speciala cu IR. Refacerea contactelor a fost posibila folosind contacte cu un aliaj special din Staniu si Plumb – precum cele originale!

Aceasta interventie a reusit si testele standard de stabilitate dar si cele avansate de performanta au rezultat temperaturi normale si valori ce se incadreaza in limitele normale pentru acest model. Costul reparatiei a fost estimat la 300 lei (tva inclus).

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta referitor la orice problema prin telefon: 0332-569.339 sau prin e-mail: [email protected] – artcore computers service multimarca laptop.