Reparatie display laptop Iasi

Ecran spart laptop

Displayul sau ecranul laptopului este predispus accidentelor deoarece pentru cele mai multe modele de laptop – displayul nu este prevazut cu o protectie prea buna (primul strat – mai multe informatii gasiti aici: http://en.wikipedia.org/wiki/File:LCD_layers.svg) contra socurilor sau a loviturilor.

Display crapat
Display crapat artcore computers

Daca problema dumneavoastra arata precum imaginea de mai sus – displayul a suferit o lovitura, un soc sau o torsionare.  Aceste accidente pot avea drept cauza:

– scaparea laptopului,

– lovirea intentionata sau neintentionata (nu necesita o forta prea mare),

– uitarea unui obiect (chei, mobil, chiar si un pix) intre display si tastatura sau

– presarea laptopului in timpul transportului in geanta sau rucsac(impreuna cu multe carti ori alte obiecte).

A repara un defect de acest tip consta in inlocuirea displayului. La artcore computers gasiti displayuri din ambele categorii – atat LED LCD si LCD iluminat cu lampa (CCFL) pentru modele mai vechi.

Tot ce trebuie sa faceti pentru a inlocui displayul este sa veniti cu laptopul in service laptop artcore iasi si sa solicitati verificarea acestuia. Specialistii artcore vor verifica ce dimensiune si ce model aveti nevoie urmand sa plaseze o comanda pentru a va inlocui displayul. Acestea pot fi atat noi(beneficiind de garantiea de fabricatie) cat si second-hand sau reconditionate. Bineinteles preturile difera in functie de conditie, model, dimensiune sau producator, incepand de la 150 lei!

Manopera pentru a inlocui displayul este GRATUITA!

Pentru mai multe detalii referitoare la serviciile prestate in service artcore computers, ne puteti contacta la numar de telefon 0753-376.546 sau prin e-mail, adresa: [email protected]

Va asteptam sa ne vizitati atat on-line la www.artcore.ro cat si la magazinul din intersectia Bucsinescu.