Inlocuire display tableta

Inlocuire display tableta

Inlocuire digitizer tableta

 

P1

Imaginea 1 – exemplu tablete cu digitizer inlocuit (Acer Iconia Tab <stanga> iPad 3 <dreapta>)

P2

Imaginea 2 – exemplu digitizere crapate Acer Iconia Tab si iPad 3

P3

Imaginea 3 – accident tableta digitizer crapat

P4

Imaginea 4 – exemplu display (Acer Iconia Tab)

O tableta se poate manevra foarte usor datorita dimensiunilor si a greutatii reduse. Este unul din motivele pentru care aceste produse sunt foarte cautate si ajuta utilizatorul sa lucreze confortabil, gasindu-si loc si in afara biroului sau a scaunului.

Cantarind cateva sute de grame si avand forma unui plic, tableta – folosita mai ales de cei mici – nu rezista socurilor sau impactului cu un obiect solid. Cel mai des, un accident, are drept urmare craparea digitizerului (suprafata tactila) sau chiar a display-ului.

Diferenta intre display si digitizer este de aspect si de pret – digitizerul este exemplificat in imaginile 2 si 3 iar display-ul in imaginea 4. Ca preturi, aceastea variaza in functie de brand si disponibilitate ca piesa de schimb dar sunt diferente mari intre un digitizer si un display, cel din urma fiind de regula dublu ca valoare.

Service-ul artcore computers are o echipa pregatita sa repare defecte de acest gen, dispune de un stoc de piese de schimb pentru tablete, modele branduri cunoscute precum: Apple iPad, Samsung, Acer, Asus, Toshiba, Lenovo.

Ne puteti contacta prin e-mail la adresa: [email protected] sau prin telefon la numerele 0332-569.339 sau 0753-376.546 pentru mai multe detalii, pretrui sau informatii.

Magazinul si SERVICE-ul artcore computers este situat in Iasi in intersectia Bucsinescu si ofera produse si servicii IT iesenilor incepand din anul 2003.