Curatare de praf MSI CR010X

Curatare de praf laptop MSI CR010X

Modelele integratorului MSI sunt din ce in ce mai intalnite pe piata autohtona. Avantajele incontestabile pentru modelele MSI sunt: pretul de achizitie(comparand configuratii asemanatoare cu alti integratori), dotarea sistemelor – deseori conectivitate extinsa( mai multe porturi de extensie), design diferit sau termen de garantie extins.

Modelul CR010X ajuns in service artcore pentru curatare profesionala de praf a atins la proba de preluare in service temperaturi de pana la 92 de grade! masurate in zona CPU si chip grafic.

1

Imaginea 1 – dezasamblarea sistemului

2

Imaginea 2 – Sistemul heatpipe si starea pastei termoconductoare

3

Imaginea 3 – Sistemul de racire – coolerul ingreunat de acumularea de praf

  Problemele sunt evidentiate in imaginile de mai sus: pasta termoconductoare este solidificata, pierzandu-si caracteristicile si performanta- in acest caz transferul termic fiind prea putin eficient; coolerul ingreunat de acumularea de praf nu atingea turatiile necesare pentru ventilarea sistemului de racire si scotea un zgomot deranjant.

  Bineinteles problemele au fost rezolvate cu atentia si priceperea echipei de service artcore computers – curatarea de praf profesionala fiind solutia potrivita si cea care acopera verificarile si remedierile necesare.

Curatarea de praf a laptopului MSI a solicitat folosirea unor unelte speciale pentru activitatea de service/depanare si experienta necesara in lucrul cu echipamente electronice – asadar nu va recomandam sa incercati aceste reparatii acasa deoarece puteti defecta iremediabil sistemele de calcul.

Pentru mai multe informatii cu privire la serviciile oferite ne puteti contacta telefonic sau prin e-mail: 0332-569.339 / [email protected]