Curatare de praf laptop Maguay ExpertBook

Curatare de praf laptop Maguay ExpertBook

Maguay este un producator autohton de servere si PC-uri. Modelele acestui integrator sunt destinate utilizatorilor business dar in ultima vreme a lansat si modele cu functii multimedia.

Asamblarea unui laptop marca Maguay nu difera cu mult fata de ceilalti integratori, calitatea materialelor folosite este adaptata mediului business – acest lucru insemnand accent pe durabilitate sau/si rezistenta. Modul de functionare este similar cu majoritatea laptopurilor ceea ce inseamna ca si acest brand foloseste racirea cu aer(prin sistem heat pipe) pentru procesor, chipset ori chip grafic.

1

Imaginea 1- sistem de racire cu heat-pipe.

2

Imaginea 2- acumularea prafului in interiorul radiatorului.

Cu toate ca putem aprecia constructia si arhitectura sistemului de racire(acesta avand un traseu scurt, folosindu-se materiale de calitate ok), efectul de “aspirator” al acestui tip de sistem de racire este acumularea prafului – acesta fiind inerent- face ca (la o durata de utilizare de aproximativ un an de la ultima revizie si curatare de praf) laptopul sa se supraincalzeasca iar racirea sa nu se faca corespunzator.

3

Imaginea 3- acumularea prafului si ingreunarea coolerului.

Asa cum ati intuit – serviciul potrivit pentru acest caz a fost curatare profesionala de praf. Listam in continuare beneficiile aduse de acest serviciu:

Serviciul de curatare de praf include:

-schimbarea pastei termoconductoare,

-ungerea cooler ului cu ulei dedicat mecanismelor fine si

-indepartarea prafului folosind pensula cu efect antistatic.

Alte verificari efectuate incluse in acest serviciu sunt:

-verificarea prin masura a valorilor electrice – alimentare sistem, procesor, cooler;

-verificare rotatii/ a functionarii corecte a coolerului;

-verificare integritate a sistemului heat-pipe;

-verificare mufa alimentare.

Pentru mai multe detalii referitoare la serviciile prestate in service artcore computers, ne puteti contacta la numar de telefon 0753-376.546 sau prin e-mail, adresa: [email protected]

Va asteptam sa ne vizitati atat on-line la www.artcore.ro cat si la magazinul din intersectia Bucsinescu.