Reballing Iasi

Reballing si alte servicii service la Artcore in Iasi

Sunt multe cazuri în care datorită încălzirii excesive, componente precum chipsetul plăcii video sau alte circuite integrate aflate pe placa de bază, se pot desprinde ori pot realiza contacte imperfecte. În aceste cazuri extrem de neplăcute vă puteţi afla în situaţia ca laptopul sau calculatorul să pornească, sa producă zgomot sau să observaţi ledurile aprinse dar să nu afişeze imagine.

Cu siguranţă un diagnostic complet şi corect puteţi obţine de la specialiştii Artcore pentru a înlătura ori ce fel de dubiu sau posibilitatea de a interveni greşit şi a vă defecta echipamentul irecuperabil.

Termenul Rework (referitor la electronice) înseamnă pe înţelesul tuturor o reparaţie sau o refacere a conexiunilor intre un circuit (cel mai des de tip BGA – conexiunea se realizează printr-o matrice de bile de fludor sau alt aliaj) şi socluri aflate pe o placă de bază ori altă placă de extensie.

1

Practic laptopul sau calculatorul dumneavoastră poate fi “readus la viaţă” folosind această procedură întâlnită mai des sub denumirea de reballing.

2

5 thoughts on “Reballing Iasi”

  1. Buna ziua!

    Ma intereseaza daca se mai poate face ceva cu un laptop care la pornire arata ecranul multiplicat de 6 ori (2 coloane a cate 3 imagini fiecare).

    Multumesc anticipat,
    Liviu A.

  2. o inrebare as avea .am un acer aspire 5520 si are probleme si am inteles ca ii trebuie facut acest reballing la dvs .si cat m-ar costa acest reballing.multumesc

    1. Buna ziua, pretul de lista este 200 lei, pentru o lista cu preturi actualizate va rugam sa vizitati http://artcore.ro/iasi/articol/service-iasi si mai multe informatii sau lamuriri la telefon 0332-569.339. Magazinul este situat in intersectia Bucsinescu la 100 de metrii in lateral stanga restaurantului Dionisos. Va asteptam!

  3. Buna ziua !

    M-ar interesa un reballing pentru un procesor grafic la un xbox 360. Se poate rezolva la dumneavoastra ? Si daca da puteti preciza si un pret.

    1. Buna ziua, in mod normal, aceasta procedura de rework ale chipurilor BGA are un pret de 200 de lei si beneficiaza de o garantie de 90 de zile. Pentru o lista cu preturi actualizate va rugam sa vizitati http://artcore.ro/iasi/articol/service-iasi si mai multe informatii sau lamuriri la telefon 0332-569.339. Magazinul este situat in intersectia Bucsinescu la 100 de metrii in lateral stanga restaurantului Dionisos. Va asteptam!

Comments are closed.