Laptopul se incalzeste?

Caldura si incaperile slab aerisite, alaturi de binecunoscuta problema cu acumularea prafului in laptop sau calculator sunt in continuare cele mai des cauzatoare de dureri de cap. Un numar record de clienti avem si in acest sezon cu solicitari de tipul: inchiderea brusca a sistemului, zgomote si reporniri neintentionate sau pierderi de date datorita supraincalzirii hard discurilor.

In acest articol va readucem aminte cat de importanta este ingrijirea laptopului sau calculatorului dumneavoastra prin curatare si optimizare, asa cum am facut-o articolele anterioare dar sa va si informam despre posibilitatea de a aduce “un suflu” nou sistemelor dumneavoastra!

Este vorba despre coolerele suplimentare – sau ventilatoare.  La artcore computers, specialistii sunt pregatiti sa monteze ventilatoare suplimentare sistemelor dumneavoastra, indiferent ca aveti laptop sau calculator, pentru a face fata cu succes temperaturilor ridicate din aceasta perioada. Avantajele sunt date in primul rand de efectul imediat – se poate observa o diferenta cuprinsa intre 3 si 10 grade, in minus, fata de temperaturile pe care le sesizati anterior montarii unei astfel de solutii si pe termen lung – o crestere a duratei de viata a componentelor prin reducere uzurii mecanice- efect al incalzirii excesive.

laptop cooler

Atentie! Aceste operatii par simple dar va recomandam sa beneficiati de serviciile artcore computers deoarece eficienta maxima poate fi garantata doar in urma unui montaj profesional! Prin montaj profesional ne referim la calculul volumului de aer din interiorul carcaselor, stabilirea fluxului de aer si managementul cablurilor, dimensionarea ventilatoarelor in functie de fluxul de aer necesar si de puterea absorbita.

case cable management

Pentru cei mai pretentiosi clienti dispunem de solutii de case modding sau tuning – montaj profesional si controlere dedicate pentru ventilatoare.