Lucrul bine facut dureaza mai mult!

Intamplator, lucrurile se strica – din diverse motive. Unele lucruri le putem inlocui cu minim de efort, altele cu un efort considerabil, iar altele sunt de neinlocuit. In acest articol, subiectul devine laptopul sau calculatorul tau.

1

In mod normal daca intervine un eveniment mai putin placut, spre exemplu – seara ai inchis laptopul si dimineata nu mai porneste…reactiile le impartim, cred eu, astfel: “ma asteptam sa-mi faci una ca asta, oricum aveam planuri sa te schimb!” sau “asta…o sa ma coste…” ori “numai mie mi se poate intampla asa ceva…muzica, pozele mele!”.

2

Ok, care e pasul urmator? Iti cumperi o agenda sa-ti organizezi treburile? Te gandesti cat mai costa sa trimiti o scrisoare? Stai relaxat, oricum ai smartphone si mp3 player? O sa mergi mai des la cinema?

Nici gand! Suntem constienti ca folosim des internetul sa comunicam, sa ne informam si sa ne relaxam si le facem pe toate, mai comod prin intermediul calculatoarelor( sub toate formele contemporane – tableta, netbook, laptop, etc.).

3

Cred ca avem cu totii macar o cunostinta care stie cate ceva despre calculatoare. Il avem in agenda, exact langa instalator, electrician sau contabil. Deci problema e pe cale sa se rezolve sau macar vom obtine o lamurire si cateva indicatii sau chiar ajutor, orice, numai sa ajungem mai rapid sa verificam mailul pentru ca deja treburile stau in loc. Totul suna bine si frumos, mai ales daca aveti norocul sa fi fost o problema superficiala si expertul tau a reusit sa o rezolve dar daca nu? Experimentand zilnic, de peste 6 ani, din cele mai diverse probleme de service IT, specialistii artcore computers, va propun cea mai simpla si sigura rezolvare – alegeti artcore computers pentru ca aveti toate motivele:

personalul calificat in domeniul IT&C;
experienta acumulata de acestia;
piese de schimb aflate in stoc;
rezolvare rapida;
garantie;
preturi mici.