Cum faci upgrade de la HDD la SSD la un APPLE?

Zilele acestea in service-ul Artcore Computers a venit un laptop apple MacBook Pro A1418 pentru un upgrade de la hdd la ssd. Clientul a dorit aceasta imbunatatire deoarece isi dorea ca laptopul sa fie mai rapid si sa aiba un mediu de stocare a datelor de actualitate.

ssd

S-a ales un SSD Sandisk care sa indeplineasca cerintele si nevoile clientului.

dsc_0785

Clientul in cauza a ales sa treaca de la hdd la un ssd datorita duratei de viata a ssd-ului, performanta acestuia fiind revolutionara in comparatie cu un hard disk clasic.

dsc_0774

Cei mai multi dintre beneficiarii de ssd confirma faptul ca timpul de pornire al unui SO s-a micsorat cu peste 60%, iar durata de copiere a unui film dintr-o parte in alta este de 6-7 ori mai mica. În plus, consumul energetic al unui SSD este mult mai mic datorită faptului că nu integrează nici un fel de componente în mişcare. Aceeaşi particularitate se reflectă într-o rezistenţă sporită la şocuri.
In prezent, s-a dovedit ca vitezele de transfer ale dispozitivelor Solid State se incadreaza intre 400 si 550 MB/s in cazul celor cu interfata S-ATA III si ajungand la peste 2 GB/s in cazul solutiilor de inalta performanta, conectate folosind interfata PCI-E 3.0.
In cazul acestui apple MacBook Pro A1418 venit in service-ul Artcore Computers, dupa ce s-a realizat aceasta inlocuire a hdd cu ssd, s-a prins inapoi display-ul in suruburi si pe marginea laptopului s-a pus banda dubla adeziva pentru un contact mai ferm.
Pentru orice tip de upgrade, apelati cu incredere la specialistii din service-ul Artcore Computers, unde operatiunile se fac in conditii profesionale, de catre personal specializat, cu aparatura de cea mai buna calitate.